15 καλοκαιρινοί ψαρομεζέδες για να συνοδεύσουμε το ούζο μας
Στο τηγάνι, στη σχάρα, στο φούρνο ακόμα και στη φριτέζα αέρος, όπως τελευταία επιτάσσει η εποχή, το ψάρι αναδεικνύεται σε περιζήτητο μεζέ που συνοδεύει καταπληκτικά την ουζοκατάνυξη των θερινών μας διακοπών.
Ακόμα όμως και αν δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το αστικό περιβάλλον, λίγο ψαράκι που μοσχοβολά θάλασσα με ένα ποτήρι ούζο κάτω από τη λιακάδα, είναι ίσως αρκετά για να μας φτιάξουν τη διάθεση και να μας βάλουν αυτομάτως σε διάθεση ταξιδιάρικη. Αυτές είναι μερικές από τις πιο εύκολες, νόστιμες και ατόφια ελληνικές συνταγές με ψάρι που επάξια διεκδικούν και εν τέλει κερδίζουν τη θέση που τους αξίζει στο καλοκαιρινό μας τραπέζι, δίπλα ακριβώς στα καραφάκια με τα ούζα.
Το επάγγελμα του chef εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και για να υπερέχεις πρέπει να είσαι πάντα με εκείνους που ξεχωρίζουν. Η σχολή που θα επιλέξεις θα πρέπει να σου προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια τα οποία θα καθορίσουν την επαγγελματική σου πορεία.
Η Tetra Pak, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων, φέρνει την καινοτομία στο επίκεντρο της στρατηγικής της. Με πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας, διατηρεί τη δέσμευσή της να εξασφαλίσει την ασφάλεια των τροφίμων, των ανθρώπων και του πλανήτη
Η KAFEA TERRA και ο καφές Dimello στηρίζουν την αθλήτρια κολύμβησης ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη στιγμή του αγώνα και να πραγματοποιήσει το όνειρο της