Με τη φλούδα ή χωρίς; Πώς συντηρείται καλύτερα το καρπούζι

Ένα από τα αγαπημένα φρούτα όλων τώρα το καλοκαίρι, το καρπούζι, είναι ιδανικό για τις μέρες που έχει πολλή ζέστη, ειδικά αν το απολαμβάνουμε κρύο, με φέτα ή χωρίς.

Είναι ό,τι πρέπει για καλοκαιρινό σνακ, μπορούμε να το μεταφέρουμε κομμένο ακόμα και στο ταπεράκι του γραφείου, μας δροσίζει και κάνει την ατμόσφαιρα να… μυρίζει καλοκαίρι!

Πώς το συντηρούμε καλύτερα, ώστε να μη χάσει τη φρεσκάδα του; Υπάρχουν δυο τάσεις: αυτοί που το κόβουν σε κομματάκια και το βάζουν σε ταπεράκια και αυτοί που το κόβουν στη μέση και το κόβουν λίγο-λίγο, καθαρίζοντάς το κάθε φορά που είναι να το καταναλώσουν. Υπάρχει σωστή και λάθος τάση; Πώς συντηρείται το αγαπημένο μας καρπούζι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr