Δύο κολοσσοί της γαστρονομίας για δύο βραδιές στο Daios Cove

Δύο κολοσσοί της γαστρονομίας για δύο βραδιές στο Daios Cove

Χτίζοντας μια γαστρονομική παράδοση την τελευταία δεκαετία, το ξενοδοχείο Daios Cove δημιουργεί εμπειρίες στις οποίες πρωταγωνιστούν καταξιωμένοι σε σεφ που αποτελούν σχολές σκέψεις στο σύμπαν του fine dining.

Δύο κολοσσοί της γαστρονομίας για δύο βραδιές στο Daios Cove

Με επτά εστιατόρια και μπαρ, το καθένα με το δικό του στιλ και χαρακτήρα, προσφέρει πιάτα που δημιουργούνται με τα πιο φρέσκα, τοπικά και εποχιακά υλικά, όπως για παράδειγμα στο εστιατόριο Ocean, που σερβίρει γεύσεις με την υπογραφή της ομάδας του μεγάλου Alain Ducasse.

Φέτος, στο πλαίσιο του Culinary Journeys, που γίνεται για έκτη χρονιά, το Daios Cove φέρνει δύο από τους κορυφαίους σεφ στον κόσμο, στο εστιατόριο Ocean, τους Jean-Philippe Blondet από το Alain Ducasse at The Dorchester στο Λονδίνο και τον Joan Roca από το El Celler de Can Roca της Ζιρόνα στην Ισπανίας.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης