Mind the gap: πώς καθαρίζουμε το κενό μεταξύ ηλεκτρικής κουζίνας και πάγκου;

Η καθαριότητα, όπως λένε και οι παλιοί, είναι η μισή αρχοντιά. Ειδικά η καθαριότητα της κουζίνας μας θέτει τις βάσεις για μία οργανωμένη και σε τάξη οικιακή πραγματικότητα που κάνει την καθημερινότητά μας στο σπίτι εύκολη και απόλυτα βιώσιμη.

Τι μπορεί όμως να διαταράξει αυτές τις ισορροπίες;


Μικρές, πλην όμως εξαιρετικά σημαντικές λεπτομέρειες οι οποίες λειτουργούν, καλώς ή κακώς, ρυθμιστικά στη ρουτίνα του σπιτιού μας. Όπως η καθαριότητα στην κουζίνα μας. Η καθαριότητα όχι μόνο των ηλεκτρικών μας συσκευών, κυρίως στο εσωτερικό τους, αλλά και των επιφανειών εκείνων που είτε συμμετέχουν πρωταγωνιστικά στην καθημερινή μαγειρική μας δράση (π.χ. οι πάγκοι εργασίας όπου εκτελούνται οι προετοιμασίες των συνταγών μας) είτε περιορίζονται σε έναν επικουρικό ρόλο.

Ένα από τα προβλήματα που συχνά – πυκνά επανέρχονται αγχωτικά μπροστά μας προκαλώντας μας πονοκέφαλο κάθε φορά που αποφασίζουμε να ασχοληθούμε με την καθαριότητα και την οργάνωση της κουζίνας μας, είναι η διατήρηση ενός καθαρού πεδίου μεταξύ του κενού που δημιουργείται ανάμεσα στην ηλεκτρική κουζίνα και στον πάγκο που εφάπτεται αυτής, συνηθέστερα δε στον πάγκο που εκτελούνται οι περισσότερες μαγειρικές μας διεργασίες.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr