Ποιος δεν αγαπάει τους κεφτέδες!

Φτιάχνονται με κάθε υλικό, με κιμά αλλά και με ντομάτες και μελιτζάνες, με ψάρια και θαλασσινά, με όσπρια και χόρτα. Είναι ένα πιάτο που φωνάζει Ελλάδα!

Φτιάχνονται με κάθε υλικό, με κιμά αλλά και με ντομάτες και μελιτζάνες, με ψάρια και θαλασσινά, με όσπρια και χόρτα. Είναι ένα πιάτο που φωνάζει Ελλάδα!

Οι κλασικοί κεφτέδες είναι εύκολοι στην παρασκευή τους αλλά υπάρχουν κάποια μαγειρικά κόλπα που θα μας βοηθήσουν να τους κάνουμε ακόμη καλύτερους. Θα χρησιμοποιήσουμε ότι κιμά θέλουμε, μοσχαρίσιο, αρνίσιο ή χοιρινό ή μόνο του ή σε συνδυασμό. Αν προτιμήσουμε τον μοσχαρίσιο θα πάρουμε λάπα, που έχει σχετικό λίπος και ωραία γεύση.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr