Φτιάχνουμε παγωμένο Martini καρπούζι
21.07.2024
17:00
Πηγή έμπνευσης δροσερών καλοκαιρινών πειραματισμών στο ποτήρι ή στο πιάτο, το καρπούζι είτε μας σερβίρεται σόλο, είτε με γλυκά, ποτά ή τυριά, κερδίζει εύκολα -και επάξια- θέση ακλόνητης εμπιστοσύνης στην καρδιά και στον ουρανίσκο μας.
Τί γίνεται όμως όταν η γλυκιά, ζουμερή, κατακόκκινη σάρκα του έχει tropical διάθεση για cocktail φιέστα; Και αν δε θέλουμε να βγούμε έξω για να το απολαύσουμε στην cocktail εκδοχή του τί κάνουμε;
Τότε τα σέικερ στο σπίτι μας παίρνουν φωτιά και οι ζεστές καλοκαιρινές μας βραδιές παραδίδονται στον εξωτισμό ενός απίθανου cocktail Martini καρπούζι. Η συνταγή του εύκολη, γρήγορη και σίγουρα δελεαστική.
Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr