Αυθεντικό πεντανόστιμο «Ελληνικό Πρωινό» στα ξενοδοχεία Skiathos Palace & Alkyon

Αυθεντικό πεντανόστιμο «Ελληνικό Πρωινό» στα ξενοδοχεία Skiathos Palace & Alkyon

 Σε πιο casual ύφος, το ξενοδοχείο Alkyon πάνω στο Νέο Λιμάνι, μια ανάσα από την καυτή δράση του κέντρου του νησιού, προσφέρει εκπληκτική γαλανή θέα από τη βεράντα του δευτέρου ορόφου όπου σερβίρεται το πρωινό.

ΝΕΤ-alkyon-skiathospalace
Sponsored Content

Ο Όμιλος Σποράδων της οικογένειας Δερβένη γνωρίζει καλά την ιδιαίτερη βαρύτητα της τοπικής γαστρονομίας στη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων στους φιλοξενουμένους του και ένα από τα πιο ισχυρά μέσα που επιστρατεύει, είναι το «Ελληνικό Πρωινό»*, ένα αναγνωρίσιμο brand που αναβαθμίζει το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Μάλιστα, το 2013 το ξενοδοχείο Skiathos Palace ήταν ανάμεσα στα 100 πρώτα σε όλη την Ελλάδα και το πρώτο στη Σκιάθο που βραβεύθηκε για την ένταξή του στο πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό».


Η άνεση, ο κοσμοπολιτισμός και η γοητεία της μακράς πορείας του πολυτελούς Skiathos Palace σε συνδυασμό με τη μοναδική θέα στην πανέμορφη παραλία Κουκουναριές είναι το trade mark του πιο ιστορικού ξενοδοχείου του νησιού. Σε πιο casual ύφος, το ξενοδοχείο Alkyon πάνω στο Νέο Λιμάνι, μια ανάσα από την καυτή δράση του κέντρου του νησιού, προσφέρει εκπληκτική γαλανή θέα από τη βεράντα του δευτέρου ορόφου όπου σερβίρεται το πρωινό.

Σκοπός του Ομίλου Σποράδων είναι να γνωρίσει στους επισκέπτες τη γαστρονομική κληρονομιά του τόπου. Χρησιμοποιεί για τη δημιουργία μιας μεγάλης γκάμας εδεσμάτων όσο περισσότερα αυθεντικά τοπικά προϊόντα της περιοχής στηρίζοντας ταυτόχρονα τους τοπικούς παραγωγούς και γενικά, τιμά τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Κλείσιμο
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης