Τα παϊδάκια κοτόπουλου αποκτούν απίστευτη νοστιμιά χάρη στη σάλτα piri-piri, με πιπεριά Φλωρίνης, μπούκοβο και πάπρικα, που δίνει μια ωραία ένταση στο πιάτο, ιδανική για όσους αγαπούν τα καυτερά.
Διαδικασία Βήμα 1
Σάλτσα piri-piri: Καθαρίζουμε τα τσίλι και την πιπεριά από σπόρους. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο, τις πιπεριές, τα σκόρδα, το μπούκοβο, αλάτι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 15΄.
Βήμα 2
Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, το ξίδι, την πάπρικα, το λευκό πιπέρι, αφήνουμε να πάρουν 1-2 βράσεις και αποσύρουμε. Μεταφέρουμε στο μπλέντερ και πολτοποιούμε ώστε να πάρουμε μια πηχτή σάλτσα.
Το επετειακό, 30ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, πραγματοποιείται με τη δυνατή υποστήριξη της Nova, που αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη της για τον κινηματογράφο.
Όλα τα tips για να διαλέξεις την καλύτερη σχολή ζαχαροπλαστικής που θα σου προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψεις σε ένα περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων