Ανάλαφρο, δροσερό και εύκολο παρφέ βανίλια με καραμέλα και αμύγδαλα, για να κλείνουμε γλυκά και επιτυχημένα τα καλοκαιρινά μας τραπέζια. Με λίγα υλικά και απλές τεχνικές που αναδεικνύουν τον ζαχαροπλάστη που κρύβουμε μέσα μας.
Διαδικασία Βήμα 1
Bάζουμε το νερό, 170 γρ. ζάχαρη και τους κρόκους σε ένα μπολ και τα τοποθετούμε σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι η θερμοκρασία να φτάσει στους 81ºC (με θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής). Έπειτα χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ για να κρυώσει και να φουσκώσει.
Βήμα 2
Παράλληλα, χτυπάμε 500 ml κρέμα γάλακτος στο μίξερ με τα σποράκια βανίλιας σε σαντιγί. Ενσωματώνουμε τα δύο μείγματα και η κρέμα μας είναι έτοιμη για φορμάρισμα είτε σε μπoλ, είτε σε τσέρκι. Τη βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον δύο ώρες να παγώσει.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στο κλάδο με θετικούς δείκτες ανάπτυξης και πλέον προχωρά στην υλοποίηση ενός ισχυρού πλάνου επενδύσεων
Μέσω του NBG Business Seeds, η Τράπεζα είναι δίπλα στις επιχειρήσεις, σε κάθε βήμα, προσφέροντας όχι μόνο χρηματοδότηση, αλλά και την απαραίτητη υποστήριξη, εργαλεία και δικτύωση.