![Μήλος: Τώρα ακόμη πιο κοντά με τη ΜΙΝΟΑΝ LINES](https://i1.prth.gr/images/360x203/files/2024-07-23/milos_klima.jpg)
Η MINOAN LINES προσφέρει πλέον καθημερινές προσεγγίσεις από και προς το λιμάνι του Αδάμαντα σε μόλις 3 ώρες και 50 λεπτά, συνδέοντας το νησί απευθείας με τον Πειραιά και το Ηράκλειο Κρήτης.
Η γαλλική κουζίνα είναι αυτή που έχει βάλει τις βάσεις για την υψηλή γαστρονομία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα πιάτα είναι περίπλοκα, με δύσκολες τεχνικές και δυσεύρετα υλικά. Και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη!
Η Κις Λορέν και το Σουφλέ, το Μοσχαράκι Βουργουνδίας (à la Bourguignon), και η Γλώσσα μενιέρ (Sole Meunière), είναι μερικά από τα πιο αγαπημένα πιάτα της Γαλλίας που μπορούμε εύκολα να μαγειρέψουμε. Το Μοσχαράκι Βουργουνδίας θέλει βέβαια το χρόνο του, αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει την αναμονή. Μπορούμε να το σερβίρουμε με πατάτες ή ζυμαρικά και εάν περισσέψει δεν χρειάζεται να ανησυχήσουμε, αφού την επόμενη μέρα είναι ακόμη πιο νόστιμο.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr