Ξηρό Μοσχάτο: Η απόλυτη καλοκαιρινή ποικιλία σε 10 κορυφαίες ετικέτες

10 πολύτιμες ελληνικές ετικέτες ξηρού μοσχάτου, σύμφωνα με τον καταξιωμένο οινοκριτικό Σίμο Γεωργόπουλο.

Αχαιών Οινοποιητική, Moscato di Rio
Η περιοχή του Ρίου Πατρών διαθέτει ύψιστο terroir για το Μοσχάτο, terroir που έχει “επιβραβευτεί” με τη δική του γλυκιά ΠΟΠ. Από ένα αμπελοτόπι στα Αργυρά και σε υψόμετρο 450 μέτρων ο ικανός παραγωγός του Αιγίου προσφέρει αυτή την υπέροχη ξηρή cuvee δεξαμενής, που βάζει passion fruit δίπλα στο τριαντάφυλλο και όγκο πλάι στο νεύρο.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr