Πικάντικο γκασπάτσο με καρπούζι

Πικάντικο γκασπάτσο με καρπούζι

Αναζωογονητική, ο απόλυτα σωστός χαρακτηρισμός για την σούπα γκασπάτσο με καρπούζι. Η ανδαλουσιανή σούπα σε μια από τις πιο λαχταριστές παραλλαγές τώρα που το καρπούζι και οι ντομάτες είναι στα καλύτερά τους!

Karpouzi_gazpacho_net
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μπολ βάζουμε την ψίχα του ψωμιού το καρπούζι, τις ντομάτες και το αγγούρι, ιδανικά τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Βήμα 2
Στο μπλέντερ ξεκινάμε πολτοποιώντας το καρπούζι, τις ντομάτες, το αγγούρι, το ψωμί, τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Όταν πολτοποιηθούν προσθέτουμε τον βασιλικό, τα μπαχαρικά, το ξίδι, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και το μισό χυμό από το λάιμ.

Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης