Νίκος Μαρόλης: Τι μαγειρεύει ο tiktoker με τα 1,3 εκ. likes;

Ο νεαρός σεφ που ξεκίνησε να φτιάχνει φαγητά για τους φίλους του σε μια vintage κουζίνα στην καραντίνα μάς μιλά για την τρέλα των social media, τον στρατό και το ποδόσφαιρο.

Το να λέμε ότι κάνει κάποιος reinvention του εαυτού του στα 24 του έτη ακούγεται… τρελό (ίσως για τους boomers), αλλά για τον Νίκο Μαρόλη είναι η αλήθεια του. Ο γλυκός tiktoker, που έγινε γνωστός με τις εύκολες και ευφάνταστες συνταγές που σκάρωνε με την τρελοπαρέα του σε μια μικρή κουζίνα, έβαλε πλώρη για νέα σχέδια όταν βγάλει το χακί. Μας υποδέχτηκε στον νέο του χώρο στους Αμπελόκηπους και, αφού μας έφτιαξε ένα σάντουιτς με λαβράκι, καπνιστό κοτόπουλο και ρόκα (ούτε ψίχουλο δεν αφήσαμε), μιλήσαμε για τα social media, το φαγητό στον στρατό και τον Άγγλο ποδοσφαιριστή Τζέιμι Βάρντι.

Η ιστορία του Νίκου είναι λίγο πολύ γνωστή και ειπωμένη: νεαρός σεφ, καραντίνα, βαρεμάρα, επαγγελματικό αδιέξοδο, βίντεο με φίλους, TikTok, followers και επιτυχία. «Τα πρώτα βίντεο που έκανα το 2021 δεν πήγαν καλά. Δύο, όμως, βίντεο στη Σερβία και ένα ριζότο Μιλανέζε μαζί με τον τότε συγκάτοικό μου ήταν αρκετά για να αυξήσουν τις προβολές από 100 στις 25.000. Τότε κατάλαβα ότι κάτι γίνεται με τα social, ότι ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά μου με μεγάλο ενδιαφέρον και ότι ήθελα να τον ανακαλύψω», αναφέρει.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr