Παστέλια Μάνης Μανωλάκος: Mια γλυκιά ιστορία 122 ετών γραμμένη με τα πιο αγνά υλικά
Παστέλια Μάνης Μανωλάκος: Mια γλυκιά ιστορία 122 ετών γραμμένη με τα πιο αγνά υλικά
Κομμάτι πλέον της νεότερης ιστορίας του Γυθείου και σημαντικό κεφάλαιο της γαστρονομικής παράδοσης της Μάνης, η οικογενειακή επιχείρηση «Παστέλι Μάνης Μανωλάκου» έχει ανάγει την παρασκευή του αγαπημένου όλων σνακ-super food σε πραγματική τέχνη.
Τα νεοκλασικά του κτήρια με τις κεραμιδένιες στέγες και τα πέτρινα σπίτια με τα μπαλκόνια που επιβλέπουν το γραφικό λιμανάκι του, ανηφορίζουν το λόφο σχηματίζοντας μια γραφική εικόνα που θυμίζει κάτι από νησί. Μαζί με τις πολύχρωμες ψαρόβαρκες κατά μήκος της προβλήτας όπου λιάζονται κρεμασμένα χταπόδια αλλά και γάτες από κάτω τους, με το αναγνωρίσιμο νησάκι που συνδέεται με το λιμάνι του, τον οκταγωνικό μαρμάρινο φάρο και τον ιστορικό πέτρινο Πύργο του οπλαρχηγού Τζανετάκη Γρηγοράκη, συνθέτουν την ξεχωριστή εικόνα του Γυθείου, μέρος του μοναδικού χαρακτήρα, της ιστορίας και της παράδοσης της Μάνης.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα