Daios Cove: Για 4η χρονιά στην Κρήτη, τα πιο συναρπαστικά fine drinking events

Daios Cove: Για 4η χρονιά στην Κρήτη, τα πιο συναρπαστικά fine drinking events

Στην 4η του διοργάνωση, το «The Festival Daios Cove x The Clumsies» με την υποστήριξη της Moët Hennessy, το πρώτο φεστιβάλ στην Ελλάδα που υμνεί την ευζωϊα σε όλες της τις εκφάνσεις, παρουσιάζει ένα εξαιρετικό τρίπτυχο που συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία, τα εκλεκτά ποτά και τη μοναδική μουσική.

Daios Cove: Για 4η χρονιά στην Κρήτη, τα πιο συναρπαστικά fine drinking events
Κρήτη, Σεπτέμβριος 2024. Με επίκεντρο τον βραβευμένο στα 50 Best Restaurants, Chef Álvaro Clavijo από το εστιατόριο El Chato στην Μπογοτά, τους βραβευμένους mixologists στα 50 Best Bars, Tato Giovannoni, Βασίλη Κυρίτση και Νίκο Μπάκουλη, τον International Champagne Educator Ted Λέλεκας και τον DJ Sam Donnison με residencies στο Annabel’s, Sketch και Nobu και τον DJ Marioo, Group Music Director της Addmind στο Dubai.

Tο «The Festival Daios Cove x The Clumsies in collaboration with Moët Hennessy» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει μια σειρά από συναρπαστικά event στην Κρήτη στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου. Σε τέσσερις υπέροχους χώρους του Daios Cove – το εστιατόριο Ocean Restaurant, το Ocean Bar, το Culinary School και το μπαρ Crystal Box – οι φιλοξενούμενοι και οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν στην τέχνη του fine drinking, της γαστρονομίας και της μουσικής.

Álvaro Clavijo
VEUVE CLICQUOT CHAMPAGNE DINNER
Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου – 19:30, OCEAN RESTAURANT

Μια εμπειρία γαστρονομίας και fine drinking υψηλού επιπέδου. To The Festival Daios Cove x The Clumsies σε συνεργασία με τη Moët Hennessy παρουσιάζει ένα μοναδικό δείπνο σαμπάνιας από τον βραβευμένο σεφ Álvaro Clavijo, που συνδυάζει την εκλεπτυσμένη φύση της Veuve Clicquot με κοκτέιλ εμπνευσμένα από το Eminente Rum, από τους διακεκριμένους mixologists, Νίκο Μπάκουλη και Βασίλη Κυρίτση από το βραβευμένο μπαρ The Clumsies.

Σχετικά με τον σεφ
Ο Álvaro Clavijo είναι ο σεφ πίσω από το El Chato, το επιτυχημένο σύγχρονο μπιστρό στη Μπογκοτά, όπου γράφεται ένα νέο κεφάλαιο της κολομβιανής κουζίνας. Έχει θέσει ως αποστολή του να επαναπροσδιορίσει τις τοπικές γεύσεις εξερευνώντας τη χώρα του και την ατελείωτη λίστα προϊόντων που μπορεί να προσφέρει, και μέσα από αυτό, το El Chato έχει γίνει ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στη Λατινική Αμερική.

Η εμμονή μπορεί να είναι μια ατελείωτη πηγή ενέργειας που οδηγεί σε σπουδαία πράγματα. Στην περίπτωση του σεφ και ιδιοκτήτη εστιατορίου Álvaro Clavijo, η εμμονή του να κάνει πάντα τα πράγματα καλύτερα και να ανακαλύπτει την ατελείωτη λίστα προϊόντων που προσφέρει η πατρίδα του, η Κολομβία, έχει μετατραπεί στην μεγάλη επιτυχία του El Chato. Είναι ένα από τα δύο εστιατόρια στη χώρα του που περιλαμβάνονται στη λίστα των 50 καλύτερων εστιατορίων του κόσμου—στην 33η θέση—και το 2023 κατέλαβε την αξιοσημείωτη 5η θέση στην ίδια λίστα για τη Λατινική Αμερική.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης