Πεντανόστιμα σπιτικά πατατάκια BBQ σε 30 λεπτά

Πεντανόστιμα σπιτικά πατατάκια BBQ σε 30 λεπτά

Τα πατατάκια BBQ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σνακ παγκοσμίως. Πώς θα τα απολαύσετε στην καλύτερή τους εκδοχή; Στο σπίτι, με ολόφρεσκα υλικά και έτοιμα μόλις σε μισή ώρα.

BBQ_CHIPS_NET
Βρίσκονται εκεί, σε κάθε πάρτυ, κάθε φορά που έχουμε όρεξη για μια ταινία στο σπίτι ή τις απογευματινές ώρες που οι λιγούρες κάνουν την εμφάνισή τους. Έχετε καμιά αμφιβολία για αυτό; Μάλλον όχι, αφού τα πατατάκια BBQ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σνακ παγκοσμίως. Πώς θα τα απολαύσετε στην καλύτερή τους εκδοχή; Στο σπίτι, με ολόφρεσκα υλικά και έτοιμα μόλις σε μισή ώρα.

Τα υλικά της επιτυχίας: Όλα όσα πρέπει να γωρίζετε
Το μείγμα καρυκευμάτων στο οποίο τα πατατάκια BBQ οφείλουν την ακαταμάχητη νοστιμιά τους φτιάχνεται με 6 υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: ζάχαρη, σκόνη από κρεμμύδι και σκόρδο, πάπρικα, τσίλι και αλάτι. Φυσικά, για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα η ποιότητα της πρώτης ύλη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Για το λόγο αυτό, μια συνταγή με σπιτικά υλικά και φρέσκες πατάτες καλή ποιότητας θα σας δώσουν τα καλύτερα πατατάκια που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Ας αποδημήσομε λοιπόν τη συνταγή της επιτυχίας, δίνοντας παράλληλα κάποιες συμβουλές για τη χρήση κάθε υλικού.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης