Τρία στέκια στο Χαλάνδρι για τραγανά churros

Τρία στέκια στο Χαλάνδρι για τραγανά churros

Τα churros, αυτά τα τραγανά απ’ έξω, αφράτα στο εσωτερικό τους μακρόστενα λουκουμαδάκια βρήκαν το στέκι τους από τις γειτονιές της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής στους δρόμους του Χαλανδρίου

churros_net
Τα churros που τηγανίζονται σε καυτό λάδι και έπειτα μερικά καταλήγουν να κολυμπούν σε μπολάκια με λιωμένη σοκολάτα, έχουν βρει εδώ και χρόνια, το δικό τους φανατικό κοινό και στη χώρα μας. Στο Χαλάνδρι, ειδικότερα, τρία στέκια υμνούν το ισπανόφωνο αυτό σνακ με τον καλύτερο τρόπο και εμείς δεν έχουμε παρά να σας τα προτείνουμε!

Churros Passion
Από το όνομα και μόνο καταλαβαίνουμε ότι εδώ το θέμα churros λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψιν. Σοβαρά και με τη δέουσα προσοχή στην αυθεντική ισπανική συνταγή που θέλει τους αφράτους λουκουμάδες σε μπαστουνάκια, να λιώνουν γλυκά στο στόμα λερώνοντάς μας με κανέλα, ζάχαρη ή/και σοκολάτα. Εδώ, στο φαρδύ πεζοδρόμιο της Λυκούργου τα churros σερβίρονται είτε στο χέρι (ο ιδανικός επίλογος σε γλυκό, ύστερα από τη βόλτα στα φαγάδικα της γειτονιάς) είτε, εναλλακτικά, στα τραπεζάκια με τις ροζ καρέκλες που έχουν ως φόντο τους, τον επίσης ροζ, τοίχο με σήμα κατατεθέν του τις καρδιές. Πιάνουμε θέση, λοιπόν, μέσα ή έξω για ατελείωτο χάζι στην περατζάδα και παραγγέλνουμε churros με πραλίνα σοκολάτα, με αλατισμένη καραμέλα, με φιστίκι, με bueno ή με κρέμα Βαυαρίας και αν αισθανόμαστε έξτρα τολμηροί προσθέτουμε και toppings: Πουράκια, τρούφες και θρυμματισμένα μπισκότα. Εάν έρθουμε από νωρίς, τα συνοδεύουμε και με πρωινό καφέ ή με δροσερά smoothies που φτάνουν στο τραπέζι μας σε τουλάχιστον 10 διαφορετικές γεύσεις.
Λυκούργου 2 Χαλάνδρι, τηλ. 2106775919

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης