«Ελάτε, Τρώμε!»: Τι θα μαγειρέψετε σήμερα;

«Ελάτε, Τρώμε!»: Τι θα μαγειρέψετε σήμερα;

Το βιβλίο «Ελάτε, Τρώμε!» της Εύας Μονοχάρη aka Funky Cook παρουσιάζει καθημερινές συνταγές για όλη την οικογένεια

Soutzoukakia_poures_selinorizas_NET
Η Εύα Μονοχάρη aka Funky Cook, εδώ και αρκετά χρόνια, δημιουργεί πρωτότυπες συνταγές με ενδιαφέροντα συστατικά, μυρωδικά και μπαχαρικά. Το βιβλίο «Ελάτε, Τρώμε! Καθημερινές συνταγές για όλη την οικογένεια» αποτελεί την πρώτη της κυκλοφορία από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Η έκδοση περιέχει 74 συνταγές, χωρισμένες σε δέκα πρωτότυπες και πρακτικές ενότητες, με προσεκτικά επιλεγμένες συνταγές που περιέχουν φρέσκα υλικά, και απευθύνονται σε όλη την οικογένεια. Όλες οι συνταγές συνοδεύονται από φωτογραφίες και μικρά tips για διαφορετική εκτέλεση ή προσθήκη υλικών. Στο βιβλίο, βρίσκουμε συνταγές για μικρά παιδιά 12 έως 36 μηνών, παιδιά προσχολικής ηλικίας, συνταγές με γλυκά που περιέχουν ελάχιστη έως καθόλου ζάχαρη, εκδοχές αγαπημένων μαμαδίστικων φαγητών, όπως τα σουτζουκάκια, και συνταγές για δροσερά ροφήματα και κοκτέιλ. Μιλήσαμε με την Εύα Μονοχάρη, aka Funky Cook, και συνεργάτιδα του Cantina, για την έμπνευση πίσω από το βιβλίο.

Πώς εμπνεύστηκες το βιβλίο «Ελάτε Τρώμε! Καθημερινές συνταγές για όλη την οικογένεια»;
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα κατά νου ένα βιβλίο με συνταγές για όλη την οικογένεια, αυτό προέκυψε στην πορεία, με την προτροπή του εκδοτικού μου οίκου. Ήθελα να δημιουργήσω ένα βιβλίο με «πολυχρηστικές» συνταγές για κάθε τύπο οικογένειας και για όλες τις ηλικίες. Το «Ελάτε Τρώμε!» είναι ένα καθημερινό κάλεσμα, και η ζωή μας είναι συνυφασμένη με το μαγείρεμα και το φαγητό, που μας ενώνει γύρω από το τραπέζι.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης