Πόσο «καβούρι» είναι το σουρίμι τελικά;

Πόσο «καβούρι» είναι το σουρίμι τελικά;

Είναι του σουρίμι φτιαγμένο από πραγματικό καβούρι; Και ποια είναι τα υπέρ και τα κατά μεταξύ των δύο;

kavouri_NET
Ας το πιάσουμε από την αρχή. Σαν προϊόν, το σουρίμι, ανακαλύφθηκε το 1970 στην Ιαπωνία. Οι μάγειρες και οι παραγωγοί τροφίμων ήθελαν να δημιουργήσουν ένα υποκατάστατο για το καβούρι, που και τη δεκαετία του ’70 ήταν αρκετά τσουχτερό στην τιμή.

Στην πορεία, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές με αρκετές εταιρείες να προσθέτουν το δικό τους σουρίμι στα ράφια των σουπερμάρκετ. Είτε το καταναλώνετε συχνά είτε δεν είναι πολύ κοντά στις γεύσεις σας, το πιο πιθανό είναι να έχετε αναρωτηθεί τι περιέχει.



Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης