Κρεμώδες ποριτζόγαλο

Κρεμώδες ποριτζόγαλο

Ένα θρεπτικό και γευστικό πιάτο, που θυμίζει κατά πολύ το αγαπημένο όλων ρυζόγαλο, αλλά με βρώμη αντί για ρύζι

poritzogalo_NET
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε 1 μπολ προσθέτουμε το κορν φλαουρ, τη βανίλια και τα 100ml γάλα και ανακατεύουμε καλά για να μη σβολιάσει. Σε 1 κατσαρολάκι προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά, συνεχώς για να μην κολλήσει.

Βήμα 2
Προσθέτουμε το μείγμα που έχουμε στο μπολ και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για λίγο. Αποσύρουμε από το μάτι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Αφαιρούμε την κανέλα και τις φλούδες από το πορτοκάλι.

Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης