Το Gains Lab είναι το πρώτο κατάστημα με fitness γεύματα

Το Gains Lab, του Δημήτρη Ορφανάκου, έχει νόστιμες fitness διατροφικές επιλογές που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς συνδρομή

Ο Δημήτρης Ορφανάκος, γυμναστής και εμπνευστής του project Gains Lab, έψαχνε πάντα ενδιαφέρουσες, υγιεινές διατροφικές επιλογές για take away, ωστόσο κατέληγε να παραγγέλνει γεύματα όπως τα καλαμάκια κοτόπουλο. Παρατηρώντας το κενό, που υπήρχε στην ελληνική αγορά και γνωρίζοντας ότι αρκετός κόσμος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, όταν ψάχνει τι θα φαγητό να παραγγείλει, αποφάσισε ότι η δημιουργία του Gains Lab, ενός καταστήματος με fitness γεύματα, ήταν μονόδρομος.

Το Gains Lab λειτουργεί από τον Μάρτιο, στα Νέα Φιλαδέλφεια, και έχει αγαπηθεί από επαγγελματίες αθλητές, αθλητικούς ομίλους (μπάσκετ, πολεμικών τεχνών κ.ά.), αλλά και άτομα που γυμνάζεται και παράλληλα προσέχει τη διατροφή του. Το κατάστημα διαθέτει ποικιλία σε νόστιμες fitness διατροφικές επιλογές που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς συνδρομή. Πιο συγκεκριμένα, θα βρείτε υγιεινές επιλογές όπως yogurt bowls, αυγά, σαλάτες, και wraps, για να ικανοποιήσετε μία λιγούρα, αλλά και πλήρη μεσημεριανά γεύματα όπως είναι τα μοσχαρίσια μπιφτέκια κοτόπουλο με γλυκοπατάτα, παντζάρι και ψητό κουνουπίδι και το φιλέτο σολομού με ρύζι basmati, και βραστά λαχανικά.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr