Φτιάχνουμε πικάντικο κουνουπίδι πανέ στη φριτέζα αέρος

Φτιάχνουμε πικάντικο κουνουπίδι πανέ στη φριτέζα αέρος

Τώρα που το κουνουπίδι είναι στα καλύτερά του είναι η ώρα να φτιάξουμε ένα θρεπτικό σνακ στο πι και φι

kounoupidi_pane_net
Αντί να το βράσουμε ή να το κάνουμε στον ατμό, όπως συνήθως, το πανάρουμε και το ψήνουμε στη φριτέζα αέρος. Έτσι, ετοιμάζουμε ένα πρωτότυπο πιάτο που μπορεί να σταθεί μόνο του ως ορεκτικό αλλά και να συνοδεύσει ψητά κρέατα ακόμα και ψάρια. Επίσης είναι μια τέλεια vegan επιλογή που μπορούμε να απολαμβάνουμε σε καθημερινή βάση ως σνακ και όχι μόνο. Με τη συγκεκριμένη συνταγή το κουνουπίδι γίνεται σούπερ τραγανό και νόστιμο δίνοντας την αίσθηση του τηγανητού χωρίς όμως να μας επιβαρύνει.

Ακολουθεί η συνταγή:

Κουνουπίδι πανέ στη φριτέζα αέρος
Υλικά
500 γρ. κουνουπίδι, κομμένο σε μπουκετάκια
χοντρό αλάτι
πιπέρι
Κλείσιμο
1 κουτ. σούπας μπούκοβο
2 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
2 κουτ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης