Οι δηλώσεις συμμετοχής στο φετινό πρόγραμμα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ οι ενδιαφερόμενοι έχουν περιθώριο έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 να υποβάλουν τις αιτήσεις τους
Φτιάχνουμε πικάντικο κουνουπίδι πανέ στη φριτέζα αέρος
Φτιάχνουμε πικάντικο κουνουπίδι πανέ στη φριτέζα αέρος
Τώρα που το κουνουπίδι είναι στα καλύτερά του είναι η ώρα να φτιάξουμε ένα θρεπτικό σνακ στο πι και φι
Αντί να το βράσουμε ή να το κάνουμε στον ατμό, όπως συνήθως, το πανάρουμε και το ψήνουμε στη φριτέζα αέρος. Έτσι, ετοιμάζουμε ένα πρωτότυπο πιάτο που μπορεί να σταθεί μόνο του ως ορεκτικό αλλά και να συνοδεύσει ψητά κρέατα ακόμα και ψάρια. Επίσης είναι μια τέλεια vegan επιλογή που μπορούμε να απολαμβάνουμε σε καθημερινή βάση ως σνακ και όχι μόνο. Με τη συγκεκριμένη συνταγή το κουνουπίδι γίνεται σούπερ τραγανό και νόστιμο δίνοντας την αίσθηση του τηγανητού χωρίς όμως να μας επιβαρύνει.
Ακολουθεί η συνταγή:
Κουνουπίδι πανέ στη φριτέζα αέρος
Υλικά
500 γρ. κουνουπίδι, κομμένο σε μπουκετάκια
χοντρό αλάτι
πιπέρι
1 κουτ. σούπας μπούκοβο
2 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
2 κουτ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθεί η συνταγή:
Κουνουπίδι πανέ στη φριτέζα αέρος
Υλικά
500 γρ. κουνουπίδι, κομμένο σε μπουκετάκια
χοντρό αλάτι
πιπέρι
1 κουτ. σούπας μπούκοβο
2 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
2 κουτ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα