Πόσα ξοδεύω για φαγητό. Σ.M., 23 ετών, αεροσυνοδός, με μηνιαίο εισόδημα 2000€

Πόσα ξοδεύω για φαγητό. Σ.M., 23 ετών, αεροσυνοδός, με μηνιαίο εισόδημα 2000€

Τα έξοδα για φαγητό απασχολούν την καθημερινότητά μας καθώς οι τιμές των προϊόντων έχουν αλλάξει ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα

aerosunodos_net
Προσπαθώντας να αναλύσουμε το συγκεκριμένο ζήτημα, στραφήκαμε στη Σ.Μ., αεροσυνοδό σε γνωστή αραβική αεροπορική εταιρεία. Η Σ. εργάζεται στον συγκεκριμένο τομέα τα τελευταία χρόνια και η βάση της είναι στη χώρα προέλευσης της αεροπορικής. Το μηνιαίο της εισόδημα κυμαίνεται από 1800€ έως 2000€ και εξαρτάται από τις ώρες πτήσης της μέσα στο μήνα. Μιλήσαμε μαζί της, τις θέσαμε κάποια ερωτήματα και μάθαμε πόσα χρήματα ξοδεύει για να καλύψει τις διατροφικές της ανάγκες.

Ποια είναι τα πάγια έξοδά σου κάθε μήνα;
Ο μισθός μου εμπεριέχει ένα ποσό, που αφορά τη σίτιση, όταν βρίσκομαι σε ταξίδια εκτός της βάσης μου. Η διαμονή μου είναι ήδη πληρωμένη, έτσι τα πάγια έξοδα μου είναι μόνο το ίντερνετ που το μοιράζομαι με τη συγκάτοικό μου (και αυτή αεροσυνοδό) και είναι 15€ το μήνα (ανά άτομο) και το καρτοκινητό που χρησιμοποιώ, που λειτουργεί όπως στην Ελλάδα και ποικίλει το ποσό που βάζω ανά μήνα. Σε ό,τι αφορά τα έξοδα μετακίνησης, η εταιρεία καλύπτει τη μεταφορά μου από και προς το αεροδρόμιο, εντός και εκτός βάσης. Οποιοδήποτε άλλο έξοδο μετακίνησης π.χ. ταξί, πληρώνεται εξ ολοκλήρου από εμένα, δεν κρατάω δηλαδή αποδείξεις.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης