Tο κόλπο της τοστιέρας: Χθεσινό κρέας σαν φρεσκομαγειρεμένο σε 4 λεπτά

Το χθεσινό ψητό κρέας μοιάζει λες και βγήκε μόλις από τον φούρνο με ένα απλούστατο και γρήγορο κόλπο που μας λύνει τα χέρια

Το «μαγείρεμα» στην τοστιέρα είναι πραγματικά ένας έξυπνος τρόπος να απολαύσουμε στο πιάτο μας ζουμερό και πεντανόστιμο, το κρέας της προηγούμενης μέρας, τις μέρες που ο χρόνος μας πιέζει και το μαγείρεμα φαντάζει γολγοθάς.

Τα ψητά της τοστιέρας
Το κοτόπουλο φούρνου με πατάτες, οι λαχταριστές μπριζόλες και το ζουμερό κατσικάκι από το κυριακάτικο τραπέζι μπορούν να διατηρήσουν τη γεύση και τη ζουμερή υφή τους, εάν επιλέξουμε να τα ζεστάνουμε στην τοστιέρα. Κι αν σας φαίνεται ασυνήθιστο, μια δοκιμή θα σας πείσει. Στην πραγματικότητα με τη χρήση της τοστιέρας, το κρέας -όσο παγωμένο και αν είναι από το ψυγείο- ζεσταίνεται ξανά στο 1/3 του χρόνου σε σύγκριση με εκείνον που χρειάζεται σε έναν συμβατικό φούρνο ή στο τηγάνι. Επιπλέον, διατηρεί την υγρασία του χωρίς να καίγεται ή να στεγνώνει, κάτι το οποίο συχνά κινδυνεύει να συμβεί ακόμα και στον φούρνο μικροκυμάτων.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr