Κοτόπουλο τηγανιά με καπνιστή γαλοπούλα και γραβιέρα Κρήτης

Απολαυστική τηγανιά κοτόπουλου, που συνοδεύει ιδανικά το κρασί αλλά και τη μπίρα.

Διαδικασία
Βήμα 1
Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο μέσα σε ένα μπολ. Προσθέτετε το λιωμένο σκόρδο και λίγο από το ελαιόλαδο. Ανακατεύετε και αφήνετε το κοτόπουλο στο ψυγείο να μαριναριστεί για 1 ώρα.

Βήμα 2
Βάζετε στη φωτιά να ζεσταθεί πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνετε το κοτόπουλο στο καυτό τηγάνι και το σοτάρετε μέχρι να ροδίσει πολύ καλά, πρώτα από τη μία και ύστερα από την άλλη πλευρά.

Δείτε αναλυτικά τα βήματα και τα υλικά της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr