Το ιδανικό τυρί για κάθε burger (όχι, δεν βάζουμε παντού το ίδιο)

Το σωστό τυρί που λιώνει για μπέργκερ με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, με κοτόπουλο ή γαλοπούλα, και μπέργκερ λαχανικών, για γεύση σε άλλο επίπεδο

Γιατί, αν και το καλό με τα μπέργκερ είναι ότι μπορούμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε κατά βούληση υλικά δημιουργώντας έτσι τον γευστικό συνδυασμό που ταιριάζει τέλεια στην προτίμηση μας, το τυρί είναι τις περισσότερες φορές αυτός ο λαχταριστός συνδετικός κρίκος που δεν μπορεί να λείπει. Είτε σας αρέσουν τα τυριά που λιώνουν και γίνονται σαν κρέμα είτε τα πιο «στιβαρά», έχουμε να σας προτείνουμε κάτι για τον καθένα. Και με κύριο γνώμονα πάντα, το ποιο είναι το πιο σωστό τυρί για κάθε τύπο burger.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr