Το πιο νόστιμο αβοκάντο τρώγεται ψητό (+συνταγή)

Το πιο νόστιμο αβοκάντο τρώγεται ψητό (+συνταγή)

Μπορούμε να απολαύσουμε το αβοκάντο ψητό στη σχάρα και εγγυόμαστε πως αυτή είναι η πιο νόστιμη εκδοχή του

Το πιο νόστιμο αβοκάντο τρώγεται ψητό (+συνταγή)
Αν αναρωτιόσασταν αν το αβοκάντο μπορεί να γίνει ψητό στο BBQ, σας έχουμε καλά νέα. Γιατί γίνεται το ίδιο νόστιμο (ίσως και λίγο περισσότερο) εύκολα και γρήγορα, αρκεί να ακολουθήσουμε τα παρακάτω:

-Καθαρίζουμε τις σχάρες. Προετοιμάζουμε τη φωτιά για ψήσιμο σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία (200-220°C), είτε με γκριλ αερίου είτε με κάρβουνο.
-Λαδώνουμε τις σχάρες και τοποθετούμε τα αβοκάντο με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω. Ψήνουμε με το καπάκι ανοιχτό για 4 έως 6 λεπτά, μέχρι να γίνουν ελαφρώς μαλακά όταν τα πιέσουμε απαλά με τις λαβίδες.
-Τα αβοκάντο θέλουμε να μαλακώσουν και να έχουν σημάδια από τη σχάρα, αλλά να μην καούν. Η φλούδα θα πρέπει να είναι τραγανή και η σάρκα να έχει σημάδια από τη σχάρα.

Η συνταγή είναι πολύ απλή και απαιτεί ελάχιστα υλικά και μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο σας. Απολαύστε το στη γκριλιέρα ή στο BBQ ως θρεπτικό και νόστιμο συνοδευτικό στο κυριακάτικο -και όχι μόνο- τραπέζι.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης