Σπανακόπιτα χωρίς φύλλο στη φριτέζα αέρος

Σπανακόπιτα χωρίς φύλλο στη φριτέζα αέρος

Φτιάχνουμε την πιο εμβληματική πίτα της ελληνικής παράδοσης, χωρίς φύλλο, στο air fryer

spanakopita_net
Aυτή η πίτα συνήθως φτιάχνεται με παχουλά χωριάτικα φύλλα ή με τραγανά αέρινα και πληθωρική γέμιση που περιλαμβάνει μπόλικη φέτα και άπειρα φρέσκα μυρωδικά. Επίσης η προετοιμασία της θέλει μαεστρία και απαιτεί χρόνο γι αυτό ίσως να μην έχουμε την ευκαιρία να τη φτιάχνουμε συχνά. Ευτυχώς όμως αυτήν ακριβώς τη οικεία νοστιμιά της μπορούμε να την έχουμε και με έναν πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο ψήνοντας μια «γυμνή» βερσιόν της πολυαγαπημένης μας πίτας στο air fryer.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τα υλικά της στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης