Μπρόκολο με σόγια και σουσάμι στη φριτέζα αέρος σε 10’

Μπρόκολο με σόγια και σουσάμι στη φριτέζα αέρος σε 10’

Ξεφεύγουμε από τις καθιερωμένες βαρετές συνταγές που το θέλουν είτε νερόβραστο είτε σε πληθωρικά σουφλέ και το ψήνουμε στο αγαπημένο μας air fryer

mprokolo_net
Το μπρόκολο είναι ένα αμφιλεγόμενο, και σε πολλές περιπτώσεις, παρεξηγημένο υλικό. Κάποιοι δεν αντέχουν την κάπως βαριά μυρωδιά του ενώ άλλοι λατρεύουν να το μαγειρεύουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ θρεπτικό και υγιεινό λαχανικό οπότε μόνο καλό μας κάνει να το τρώμε τακτικά. Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι για να γίνει από απλώς ενδιαφέρον έως εξαιρετικά νόστιμο. Γι αυτό κι εμείς ξεφεύγουμε από τις καθιερωμένες βαρετές συνταγές που το θέλουν νερόβραστο ή στον ατμό αλλά και από τα πληθωρικά σουφλέ και τα γκρατέν που το βαραίνουν και το ψήνουμε στο αγαπημένο μας air fryer δίνοντάς του χαρακτήρα ασιατικό.

Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης