Το φθινοπωρινό τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ μάς δίνει ιδέες για μια γεμάτη εμπειρίες καθημερινότητα

Το φθινοπωρινό τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ μάς δίνει ιδέες για μια γεμάτη εμπειρίες καθημερινότητα

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα My market και στο mymarket.gr, και μας καλεί να κάνουμε αυτό το φθινόπωρο ένα νέο ξεκίνημα στη διατροφή και την καθημερινότητά μας

karotsi_supermarket_net
Sponsored content

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, βρίσκεται ήδη σε όλα τα καταστήματα My market και στο mymarket.gr.
Από πάντα, το φθινόπωρο ήταν η εποχή που, μετά την ανεμελιά και τη χαλαρότητα του καλοκαιριού, μας βάζει σιγά σιγά σε ρυθμούς καθημερινότητας. Όμως, η καθημερινότητα αυτή δεν χρειάζεται να υστερεί σε εμπειρίες και όμορφες στιγμές. Έτσι, αυτό το φθινόπωρο, τα My market μάς καλούν να κάνουμε κάθε νέο ξεκίνημα που πάντα επιθυμούσαμε, με αλλαγές στη διατροφή μας, με νέες ασχολίες και χόμπι, και να βάλουμε πια σε εφαρμογή όλα όσα πριν το καλοκαίρι αφήσαμε για «από του χρόνου…».

Κάθε επίσκεψη στα My market αποτελεί και μία ξεχωριστή εμπειρία, καθώς η περιήγηση στους χώρους τους, μας δημιουργεί μία νότα χαράς και άνεσης! Η μεγάλη ποικιλία των καταναλωτικών αγαθών που βρίσκουμε στα My market μάς βοηθά να αρχίσουμε τις νέες συνήθειες που έχουμε βάλει ως στόχο για φέτος το Φθινόπωρο και μας ανοίγει την όρεξη για να δοκιμάσουμε προϊόντα που μέχρι πρότινος δεν είχαμε στη λίστα μας. Επιπλέον, τα χαμόγελα και η προσωποποιημένη φιλική εξυπηρέτηση των ατόμων που εργάζονται εκεί είναι ένα plus σε κάθε μας επίσκεψη, που μας κάνει να αισθανόμαστε πιο οικεία! Η νέα εποχή όμως, σηματοδοτεί και το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, που το βλέπουμε πλέον στα σταντ στα ταμεία των καταστημάτων!

Κλείσιμο
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης