Το κόλπο να μαλακώσουμε ξανά την πετρωμένη καστανή ζάχαρη

Το κόλπο να μαλακώσουμε ξανά την πετρωμένη καστανή ζάχαρη

Μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση ώστε να επαναφέρετε τη ζάχαρη που πέτρωσε στο πι και φι.

kastani_zaxari_NET
Έχετε πάρει απόφαση σήμερα να φτιάξετε κάτι γλυκό και λαχταριστό. Έχετε πάρει όλα τα υλικά που χρειάζεστε, τα έχετε απλώσει στον πάγκο και πηγαίνετε στο ντουλάπι να φέρετε την καστανή ζάχαρη. Και την ώρα που πρέπει να την προσθέσετε κατά τη διαδικασία της παρασκευής σας, είναι σκληρή σαν πέτρα.

Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Παρατάτε τη συνταγή στη μέση; Ε, όχι βέβαια. Με τη σκληρή σαν πέτρα ζάχαρη βέβαια δεν τα βάζεις. Θα πρέπει να τη ”γλυκάνουμε” λίγο. Δηλαδή, να την επαναφέρουμε στην προηγούμενή της κατάσταση, πριν πετρώσει.


Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης