Το κόλπο να μαλακώσουμε ξανά την πετρωμένη καστανή ζάχαρη

Μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση ώστε να επαναφέρετε τη ζάχαρη που πέτρωσε στο πι και φι.

Έχετε πάρει απόφαση σήμερα να φτιάξετε κάτι γλυκό και λαχταριστό. Έχετε πάρει όλα τα υλικά που χρειάζεστε, τα έχετε απλώσει στον πάγκο και πηγαίνετε στο ντουλάπι να φέρετε την καστανή ζάχαρη. Και την ώρα που πρέπει να την προσθέσετε κατά τη διαδικασία της παρασκευής σας, είναι σκληρή σαν πέτρα.

Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Παρατάτε τη συνταγή στη μέση; Ε, όχι βέβαια. Με τη σκληρή σαν πέτρα ζάχαρη βέβαια δεν τα βάζεις. Θα πρέπει να τη ”γλυκάνουμε” λίγο. Δηλαδή, να την επαναφέρουμε στην προηγούμενή της κατάσταση, πριν πετρώσει.


Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr