Το διαδικτυακό deli που ταξιδεύει τα ελληνικά προϊόντα σε Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία
Το διαδικτυακό deli που ταξιδεύει τα ελληνικά προϊόντα σε Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία
Eλληνικά προϊόντα που μοσχοβολούν παράδοση και μεράκι, διανύουν 15.000 χλμ μέχρι το deli «Greek Providore», της Krystal Katsenos.
Γνήσια ελληνικά προϊόντα που μοσχοβολούν παράδοση και μεράκι, διανύουν 15.000 χιλιόμετρα για να δώσουν οντότητα στο επιχειρηματικό όραμα της Ελληνο-Αυστραλή Krystal Katsenos, η οποία πριν από λίγα χρόνια, αποφάσισε να φέρει στον τόπο που μεγάλωσε, στο Σίδνεϋ, ένα κομμάτι του τόπου καταγωγής της, της Ελλάδας.
Το «Greek Providore» δεν είναι ένα ακόμα ελληνικό delicatessen του εξωτερικού, που γνωρίζει θερμή αποδοχή από Έλληνες μετανάστες και ξένους. Αποτελεί μία γέφυρα στην οικογενειακή ιστορία που ένωσε και έθρεψε στις ρίζες της, τρεις ολόκληρες γενιές Ελλήνων, που όπως πολλοί τότε – αρκετές δεκαετίες πίσω – αναγκάστηκαν να αφήσουν τις πατρίδες τους για να κερδίσουν την τύχη και το βιός τους σε τόπους μακρινούς.
«Ο παππούς μου, ναυτικός, ταξίδεψε με τη γιαγιά μου, από τη Ρόδο στο Σίδνεϋ, για να φτιάξουν εκεί τη ζωή τους. Δεν έσβησε, όμως, ποτέ μέσα τους το πάθος και η αγάπη τους για την Ελλάδα, για την πολιτισμική της κληρονομιά και για τη γαστρονομική της κουλτούρα» μου λέει η Krystal, η οποία προσπαθεί να μετουσιώσει μέσα από το εμπόριο, αυτά ακριβώς τα συναισθήματα των δικών της ανθρώπων, συστήνοντας και προωθώντας διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο (κυρίως στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία) τη νοστιμιά και την αγνότητα των προϊόντων της ελληνικής υπαίθρου.
Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Το «Greek Providore» δεν είναι ένα ακόμα ελληνικό delicatessen του εξωτερικού, που γνωρίζει θερμή αποδοχή από Έλληνες μετανάστες και ξένους. Αποτελεί μία γέφυρα στην οικογενειακή ιστορία που ένωσε και έθρεψε στις ρίζες της, τρεις ολόκληρες γενιές Ελλήνων, που όπως πολλοί τότε – αρκετές δεκαετίες πίσω – αναγκάστηκαν να αφήσουν τις πατρίδες τους για να κερδίσουν την τύχη και το βιός τους σε τόπους μακρινούς.
«Ο παππούς μου, ναυτικός, ταξίδεψε με τη γιαγιά μου, από τη Ρόδο στο Σίδνεϋ, για να φτιάξουν εκεί τη ζωή τους. Δεν έσβησε, όμως, ποτέ μέσα τους το πάθος και η αγάπη τους για την Ελλάδα, για την πολιτισμική της κληρονομιά και για τη γαστρονομική της κουλτούρα» μου λέει η Krystal, η οποία προσπαθεί να μετουσιώσει μέσα από το εμπόριο, αυτά ακριβώς τα συναισθήματα των δικών της ανθρώπων, συστήνοντας και προωθώντας διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο (κυρίως στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία) τη νοστιμιά και την αγνότητα των προϊόντων της ελληνικής υπαίθρου.
Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα