Πιλμένι γεμιστά με μανιτάρια και σάλτσα γιαουρτιού με πάπρικα

Φτιάχνουμε πιλμένι, τα ρώσικα τορτελίνια. Σε αυτή τη συνταγή, τα ζυμαρικά είναι γεμιστά με μανιτάρια και σερβίρονται με σάλτσα από γιαούρτι και πάπρικα.

Διαδικασία
Βήμα 1
Πιλμένι: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι και το αλάτι. Κάνουμε μια λακκούβα, προσθέτουμε τα αυγά, ελαφρώς χτυπημένα, το νερό και ζυμώνουμε πολύ καλά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον νερό μέχρι να πάρουμε μια σφιχτή ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια και στα τοιχώματα του μπολ. Τυλίγουμε τη ζύμη με μεμβράνη και αφήνουμε για 30΄.

Βήμα 2
Γέμιση: Στο μούλτι ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια σαν κιμάς. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο τα μανιτάρια μέχρι να στεγνώσουν, κατόπιν ρίχνουμε και το κρεμμύδι, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι σοτάροντας για 5΄. Αφήνουμε να κρυώσει.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr