ΦΙΤΑ: Περνώντας σε μια νέα, ακόμα πιο ελληνική φάση

Από τον περασμένο Φεβρουάριο, ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης έχει αναλάβει πλήρως την κουζίνα του ΦΙΤΑ, δίνοντας της ένα ακόμα πιο ελληνικό χαρακτήρα.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο, ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης έχει αναλάβει πλήρως την κουζίνα του ΦΙΤΑ, δίνοντας της ένα ακόμα πιο ελληνικό χαρακτήρα. Αυτόν δηλαδή που χαρακτηρίζει την μαγειρική του Δημητριάδη – όσοι είχατε δοκιμάσει τα πιάτα του στο Artisanal θα καταλάβετε τι εννοούμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι άλλαξε και όλη την φιλοσοφία του εστιατορίου η οποία παραμένει ίδια και βασίζεται στην καθημερινή αλλαγή του μενού.

Έτσι αυτό που σας ενθουσίασε σήμερα, πιθανότατα θα έχει δώσει αύριο τη θέση του σε κάτι άλλο. Ο σεφ πηγαίνει μόνος τα Σάββατα στη διπλανή μεγάλη λαϊκή αγορά και διαλέγει ό,τι τον εμπνέει. Τριγυρνάει και σε άλλες μέσα στην εβδομάδα και παραγγέλνει τα ανάλογα, συνεργάζεται ακόμα και με το ονομαστό μανάβικο Μποστάνι για να συγκεντρώνει την επιθυμητή πρώτη ύλη. Κάθε μέρα, λοιπόν, σκίζει το χθεσινό μενού και ξεκινά από την αρχή τη συγκρότηση του καινούργιου κρατώντας μερικά πιάτα σταθερά. Με λίγα λόγια, δημιουργεί όπως τον οδηγεί το ταλέντο του.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr