The Dark Side of Chocolate: Τα σοκολατάκια που ταξιδεύουν σε Ιαπωνία και Ντουμπάι

The Dark Side of Chocolate: Τα σοκολατάκια που ταξιδεύουν σε Ιαπωνία και Ντουμπάι

Ο Αριστοτέλης Παναγιώταρος, ιδιοκτήτης του «The Dark Side of Chocolate», συστήνει τα χειροποίητα σοκολατάκια του με την καλλιτεχνόφιλη αισθητική και με τις γαλλόφωνες ιστορίες τους, στο εξωτικό Ντουμπάι και στην μακρινή Ιαπωνία.

TheDarkSideOfChocolate-net
Από το Κολωνάκι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και από εκεί στις αγορές της Άπω Ανατολής. Ο Αριστοτέλης Παναγιώταρος, ιδιοκτήτης του «The Dark Side of Chocolate», με σπουδές μαγειρικής στη Φλωρεντία και έπειτα ζαχαροπλαστικής στο Παρίσι (με εξειδίκευση στη σοκολατοποιία), συστήνει τα χειροποίητα σοκολατάκια του με την καλλιτεχνόφιλη αισθητική και με τις γαλλόφωνες ιστορίες τους, στο εξωτικό Ντουμπάι και στην μακρινή Ιαπωνία.

Αφετηρία του ταξιδιού τους, αρχικά στη Μέση Ανατολή, η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην έκθεση ISM Middle East, στην μεγαλύτερη έκθεση για τη βιομηχανία γλυκών και σνακς που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Εκεί, μέσω της συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής (εκπροσωπήθηκε από συνολικά 8 Έλληνες παραγωγούς της κατηγορίας «Σακχαρωδών και Σνακς»), οι premium σοκολατένιες μπουκιές του Αριστοτέλη κατάφεραν να διεγείρουν το ενδιαφέρον των αραβικών ουρανίσκων, «ανοίγοντας» δρόμους, επιχειρηματικά, και στους 12 διαφορετικούς κωδικούς από σοκολατάκια που έφερε από το εργαστήριό του στην Ελλάδα. Κάθε κωδικός και μία ξεχωριστή γέμιση σοκολάτας ganache, εμπλουτισμένη με λογής-λογής φρέσκα ελληνικά βότανα και διαλεχτά μεσογειακά υλικά (από βασιλικό και δεντρολίβανο μέχρι αστεροειδή γλυκάνισο, αλάτι και τσίλι).

Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης