Νέο Food Science Podcast: Ξέρεις τι τρως; Αυτά είναι τα SOS στις ετικέτες τροφίμων
22.10.2024
12:11
Καλεσμένη στο studio είναι η Μαρίνα Πούλιου, Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος επιχειρήσεων και Εκπαιδεύτρια ΕΦΕΤ. Μαζί διευκρινίζουμε τις έννοιες των πρόσθετων και των συντηρητικών, μαθαίνουμε πώς να διαβάζουμε τον διατροφικό πίνακα.
Νέο επεισόδιο Food Science Podcast: Όταν πρόκειται να επιλέξουμε ένα τρόφιμο από το supermarket, η ετικέτα του είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας. Οι έρευνες αναφέρουν ότι πολλοί καταναλωτές ξεχνούν να διαβάζουν τις ετικέτες και χάνουν πολύτιμες πληροφορίες όπως τα συστατικά, τη διατροφική αξία και τις θερμίδες. Ένα σημαντικό ποσοστό καταναλωτών δεν γνωρίζει πώς να τις διαβάζει, συναντάει άγνωστες λέξεις με δύσκολα ονόματα που συχνά προκαλούν σύγχυση και δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι.
Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr