Η Θεσσαλονίκη μέσα από 24 εμπειρίες

Αυτή την Κυριακή 27/10 το Cantina, που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα, συνοδεύεται από ένα podcast στο οποίο η Νανά Δαρειώτη παρουσιάζει τους υπέροχους ανθρώπους, τόπους, προϊόντα και γεύσεις που ανακαλύψαμε κατά τη διαδικασία δημιουργίας του τεύχους.

Σε αυτό το τεύχος, ανακαλύπτουμε από την αρχή τη Θεσσαλονίκη. Επισκεπτόμαστε τους απέραντους ορυζώνες της Χαλάστρας, εκεί όπου παράγεται το 80% του ελληνικού ρυζιού και πάμε στο Δέλτα Αξιού να γνωρίσουμε από κοντά τους μυδοκαλλιεργιτές και τους ψαράδες του Θερμαϊκού. Κάνουμε ζικ-ζακ στους αμπελώνες, από την Επανομή στον Σοχό και τη Βόλβη για να μιλήσουμε με τους Θεσσαλονικείς οινοποιούς. Επιστρέφουμε στην πόλη και ανακαλύπτουμε 24 εμπειρίες για τις οποίες αξίζει να την επισκεφθείτε και 250 διευθύνσεις για να τις απολαύσετε όπως τους πρέπει.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr