Ανεβατή: Η παραδοσιακή ζύμη σε 5 υπέροχες εκδοχές
Ανεβατή: Η παραδοσιακή ζύμη σε 5 υπέροχες εκδοχές
Μία ανεβατή ζύμη, πέντε ζυμώματα για πίτες κλειστές και ανοιχτές, για τάρτες και πιτάκια, όλες με υλικά της εποχής
Μία ανεβατή ζύμη, πέντε ζυμώματα για πίτες κλειστές και ανοιχτές, για τάρτες και πιτάκια, όλες με υλικά της εποχής. Μαθαίνουμε την παραδοσιακή συνταγή για ανεβατή ζύμη και φτιάχνουμε αλμυρή τραγανή τάρτα με πράσα, ντοματίνια και ελληνικά τυριά, φλαούνες με μυζήθρα και πίτες με κρέας, ψάρι και μελιτζάνες. Όλα χορταστικά και απολαυστικά με χρώματα και αρώματα της ελληνικής γης.
Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα