Στη Νέα Φιλαδέλφεια για πίτσα, μεζέδες, νόστιμα γλυκά και cocktails

Στη Νέα Φιλαδέλφεια για πίτσα, μεζέδες, νόστιμα γλυκά και cocktails

Καφέ, all day χώροι, μερακλίδικα μεζεδοπωλεία, μπαρ με σοφιστικέ διάθεση και καταπράσινες αυλές σε μια συνοικία που γεφυρώνει το χθες με το σήμερα

BRAUHAUS_NET
Ραντεβού, λοιπόν, στη Νέα Φιλαδέλφεια, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, για πρωινά καφεδάκια, χαλαρές τσιπουροκαταστάσεις, comfort τσιμπολογήματα αλλά και απογευματινά κοκτέιλ με φόντο το εμβληματικό Άλσος της περιοχής αλλά και το ανακαινισμένο γήπεδο της ΑΕΚ.

Για καφέ και brunch
Fairytale
Kαφές, γλυκά και brunch με ινσταγκραμικό χαρακτήρα στο πιο ρομαντικό και παραμυθένιο στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας, που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και που εύκολα θαρρεί κανείς ότι έχει βγει από ταινία της Disney. Στην λουλουδένια και άκρως πληθωρική, ροζ σάλα του, σερβίρονται pancakes υπερπαραγωγή, no bake cheesecakes, γλυκές βάφλες αλλά και signature καφέδες, ροφήματα σοκολάτας, αμαρτωλά milkshakes, mocktailes και homemade λεμονάδες.
Νικολάου Τρυπιά 48-50 (Βρυούλων), Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ. 21 0258 2341

Quishr

Η αγαπημένη minimal γωνιά των φίλων του specialty coffee στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τον κατάλογο του Quishr συμπληρώνουν προτάσεις σε τσάγια, σε γλυκά και αλμυρά πρωινά αλλά και σε μπύρες μικρών ελληνικών ζυθοποιείων. Χώρος νεανικός και ζεν που μας προτρέπει να χαλαρώσουμε με τον πρώτο πρωϊνό ή τον τελευταίο απογευματινό, after office, καφέ της ημέρας. Με τραπεζάκια έξω για χάζι στην περατζάδα και μέσα, στο ψηλό ξύλινο πάσο που επίσης επιτρέπει, ανεμπόδιστα, τη θέαση έξω.
Πίνδου 45, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ. 211 184 5159

Δείτε τη συνέχεια στo cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης