Στο πλαίσιο της Εθνικής Δράσης κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας, Υπουργείο Υγείας και UNICEF πραγματοποίησαν την πρώτη ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση ενημέρωσης.
Κεφτεδάκια κοκκινιστά με αυγά και μασκαρπόνε
Κεφτεδάκια κοκκινιστά με αυγά και μασκαρπόνε
Τα κοκκινιστά κεφτεδάκια αλλιώς. Φουρνίζονται, και παρέα με το κρεμώδες μασκαρπόνε και τα μελάτα αυγά, κάνουν ένα φαγητό ονειρεμένο.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε 50 ml από το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα σκόρδα και σοτάρουμε. Βγάζουμε τη μισή ποσότητα σοταρισμένων κρεμμυδιών και σκόρδων σε ένα μεγάλο μπολ και τα αφήνουμε στην άκρη.
Βήμα 2
Σάλτσα: Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε λίγο επιπλέον από το ελαιόλαδο, τη δάφνη, όλη την ντομάτα, τη ζάχαρη, το ξίδι, αλατοπίπερο και ½ φλιτζάνι ζεστό νερό και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 25΄.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε 50 ml από το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα σκόρδα και σοτάρουμε. Βγάζουμε τη μισή ποσότητα σοταρισμένων κρεμμυδιών και σκόρδων σε ένα μεγάλο μπολ και τα αφήνουμε στην άκρη.
Βήμα 2
Σάλτσα: Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε λίγο επιπλέον από το ελαιόλαδο, τη δάφνη, όλη την ντομάτα, τη ζάχαρη, το ξίδι, αλατοπίπερο και ½ φλιτζάνι ζεστό νερό και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 25΄.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα