Το μυστικό υλικό για το πιο τραγανό κοτόπουλο

Είναι και πανεύκολο να το βρείτε, και κάνει και τέλειο πανάρισμα στο τηγανητό κοτόπουλο.

Υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει το τραγανό, λαχταριστό και ζουμερό τηγανητό κοτόπουλο, με την τρυφερή σάρκα και την κρούστα που αποτελεί τουλάχιστον τη μισή απόλαυση σε κάθε δαγκωνιά;

To απολαμβάνουμε εκτός σπιτιού όταν θέλουμε να φάμε μια «αμερικανιά», αλλά το φτιάχνουμε και στο σπίτι. Τα μυστικά της κρούστας είναι πολλά, όμως πέρα από τις κλασικές επιλογές για το πανάρισμα, όπως είναι το πάνκο και και τα τρίμματα ψωμιού, υπάρχουν κι άλλες επιλογές για να γίνει το περίβλημα έξτρα τραγανό.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr