Food Science Podcast: Γιατί το φαγητό μάς προκαλεί τόσες αλλεργίες;

Ποια είναι τα “Big 9” επικίνδυνα τρόφιμα που μπορεί κάποια στιγμή να μας προκαλέσουν αλλεργία;

Με καλεσμένη την Ιωάννα Κοντογιωργάκη, Αλλεργιολόγο Παίδων και Ενηλίκων, Συνεργάτη αλλεργιολογικής μονάδας Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, συζητάμε για το έντονο φαινόμενο των τελευταίων ετών, μαθαίνουμε τους τρόπους πρόληψης και τι θα πρέπει να προσέχουμε επιλέγοντας ένα προϊόν από τα ράφια ή ενώ απολαμβάνουμε το γεύμα σε ένα εστιατόριο.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr