Ένα νερό, ένα αγνό δώρο της φύσης, που το έχει φιλτράρει ο χρόνος και είναι μοναδικό γιατί εμφιαλώνεται απευθείας από την ομώνυμη πηγή Βίκος
Ανοιχτή μηλόπιτα µε σιρόπι καραμέλας
Ανοιχτή μηλόπιτα µε σιρόπι καραμέλας
Με λίγα κόκκινα μήλα μπορείτε να φτιάξετε μία λαχταριστή ανοιχτή μηλόπιτα με απολαυστικό σιρόπι καραμέλας
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου (αέρα).
Ανοίγουμε τη σφολιάτα σε πάχος 0,5 εκ., κόβουμε έναν κύκλο διαμέτρου 26 εκ. και τρυπάμε παντού με πιρούνι. Τη μεταφέρουμε σε ένα στρωμένο ταψί με αντικολλητικό χαρτί στο ψυγείο.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου (αέρα).
Ανοίγουμε τη σφολιάτα σε πάχος 0,5 εκ., κόβουμε έναν κύκλο διαμέτρου 26 εκ. και τρυπάμε παντού με πιρούνι. Τη μεταφέρουμε σε ένα στρωμένο ταψί με αντικολλητικό χαρτί στο ψυγείο.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα