Ex Machina: Η συναρπαστικά εξωτική εμπειρία των ελληνικών πρώτων υλών

Ex Machina: Η συναρπαστικά εξωτική εμπειρία των ελληνικών πρώτων υλών

Στο καινούργιο χειμωνιάτικο μενού του εστιατορίου του δημοφιλούς σεφ Ανταμ Κοντοβά στο Παγκράτι, το fusion κοσμοπολίτικο ύφος που σφραγίζει τις δημιουργίες του παράγει πιάτα πιο εντυπωσιακά και πιο νόστιμα από ποτέ.

exmachina-net
Ex Machina: Μεσσηνία – Ιαπωνία – Αίγυπτος. Στο καινούργιο χειμωνιάτικο μενού του εστιατορίου του δημοφιλούς σεφ Ανταμ Κοντοβά στο Παγκράτι, το fusion κοσμοπολίτικο ύφος που σφραγίζει τις δημιουργίες του παράγει πιάτα πιο εντυπωσιακά και πιο νόστιμα από ποτέ. Η πολύ -πολιτισμική συνέπεια που χαρακτηρίζει τον σεφ, έχει κατακτήσει φέτος μια σπουδαία ωριμότητα διατηρώντας παράλληλα το ανατρεπτικό στιλ του, με συναρπαστικό αποτέλεσμα.

Κλείνοντας ένα χρόνο λειτουργίας, ο σεφ συνδυάζει με μαστοριά τα πλέον αναγνωρίσιμα υλικά της κουζίνας της νοτιοανατολικής Ασίας με μια πληθώρα ελληνικών κλασικών γεύσεων και υλικών, φέρνοντας χαρούμενες παρέες στο όμορφο εστιατόριο της Εμπεδοκλέους. Παγκοσμιοποίηση στις γεύσεις, postmodern κατάργηση των κλασικών κανόνων, γνώση των τεχνικών. Του αρέσει να παίζει και να ρισκάρει και το αποτέλεσμα είναι φρέσκο, αισθησιακό και παιχνιδιάρικο.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr


https://cantina.protothema.gr/tag/estiatoria/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης