Μακαρονάκι κοφτό με μύδια, αυγοτάραχο και κρόκο Κοζάνης
Μακαρονάκι κοφτό με μύδια, αυγοτάραχο και κρόκο Κοζάνης
Μια πεντανόστιμη μακαρονάδα με τα αρώματα της θάλασσας, σε ένα χορταστικό πιάτο για το τραπέζι μας
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μια πλατιά κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι, σοτάρουμε τα καθαρισμένα μύδια μέχρι να ανοίξουν. Προσθέτουμε το τσίλι ψιλοκομμένο και το σαφράν και σβήνουμε με το λευκό κρασί.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Βήμα 1
Σε μια πλατιά κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι, σοτάρουμε τα καθαρισμένα μύδια μέχρι να ανοίξουν. Προσθέτουμε το τσίλι ψιλοκομμένο και το σαφράν και σβήνουμε με το λευκό κρασί.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα