
Μανέστρα με μοσχάρι, πράσο και φρέσκια ματζουράνα
Μανέστρα με μοσχάρι, πράσο και φρέσκια ματζουράνα
Ένα διαφορετικό γιουβέτσι με μοσχάρι. Ένα χορταστικό φαγητό που φωνάζει «σπιτικό», με τα αρώματα και τις γεύσεις του φθινοπώρου.

Διαδικασία
Βήμα 1
Σε πλατιά γάστρα με το μισό ελαιόλαδο σοτάρουμε το μοσχάρι. Προσθέτουμε το πράσο, το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κρασί και τον ζωμό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 30΄ κι έπειτα στους 160οC για 1,5 ώρα.
Βήμα 2
Προσθέτουμε το κριθαράκι και αν χρειαστεί λίγο ακόμα ζωμό και ψήνουμε για 15΄-20΄. Ανακατεύουμε μέσα το λεμόνι, τη μαντζουράνα, το γιαούρτι και ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Βήμα 1
Σε πλατιά γάστρα με το μισό ελαιόλαδο σοτάρουμε το μοσχάρι. Προσθέτουμε το πράσο, το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κρασί και τον ζωμό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 30΄ κι έπειτα στους 160οC για 1,5 ώρα.
Βήμα 2
Προσθέτουμε το κριθαράκι και αν χρειαστεί λίγο ακόμα ζωμό και ψήνουμε για 15΄-20΄. Ανακατεύουμε μέσα το λεμόνι, τη μαντζουράνα, το γιαούρτι και ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα