Εν Χατίπι: Το παραδοσιακό οινομαγειρείο της Σπάρτης

Στις λίγες ταβέρνες που “κρατούν τις Θερμοπύλες” της αυθεντικής ελληνικής γεύσης, το οινομαγειρείο “Εν Χατίπι” στη Σπάρτη επιλέγει να μένει πιστό στις ρίζες του, αφήνοντας το δικό του στίγμα.

Η Σπάρτη δεν είναι, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, ένας δημοφιλής προορισμός για γαστρονομικές εξορμήσεις, αποτελεί όμως μια ιδανική στάση για ξεκούραση και φαγητό στο δρόμο προς τον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά. Αν ο καιρός είναι καλός, μπορείτε να καθίσετε στα τραπέζια που έχει στο πλάι, κάτω από την κληματαριά. Ωστόσο, έχει περισσότερο ενδιαφέρον η σάλα γιατί εκεί θα πάρετε μυρωδιές από την κουζίνα, που είναι σχεδόν ανοιχτή.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr