Το σωστό κομμάτι κρέας για το καλύτερο pulled pork

Το σωστό κομμάτι κρέας για το καλύτερο pulled pork

Όλα ξεκινάνε από την ιδανική κοπή χοιρινού για το πιο γευστικό και ζουμερό pulled pork.

Το σωστό κομμάτι κρέας για το καλύτερο pulled pork
Είτε το μαγειρέψετε στον φούρνο είτε στην κατσαρόλα, το pulled pork είναι ένα cozy λαχταριστό πιάτο που δεν απογοητεύει ποτέ. Όμως, πολλοί είναι εκείνοι που δεν το τολμούν και το απολαμβάνουν μόνο όταν βγαίνουν έξω για φαγητό. Αδίκως, αφού αν και φαντάζει πως έχει μια απαιτητική διαδικασία και μπορεί εύκολα να μην ψηθεί σωστά, αποτελεί ένα από τα πιο απλά και εύκολα στη διαχείριση χοιρινά bbq πιάτα.

Το χοιρινό «συγχωρεί»
Η σπάλα (το σημείο του ωμού) είναι αρχικά μια καλή επιλογή, αφού είτε ψηθεί λίγο παραπάνω είτε λίγο λιγότερο (σε ασφαλές πλαίσιο πάντα) εξακολουθεί ένα έχει ωραία γεύση, σε αντίθεση με τα ribs που εξαρτώνται κατά πολύ από το σωστό και ακριβές ψήσιμο.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης