Το σωστό κομμάτι κρέας για το καλύτερο pulled pork
05.11.2024
11:15
Όλα ξεκινάνε από την ιδανική κοπή χοιρινού για το πιο γευστικό και ζουμερό pulled pork.
Είτε το μαγειρέψετε στον φούρνο είτε στην κατσαρόλα, το pulled pork είναι ένα cozy λαχταριστό πιάτο που δεν απογοητεύει ποτέ. Όμως, πολλοί είναι εκείνοι που δεν το τολμούν και το απολαμβάνουν μόνο όταν βγαίνουν έξω για φαγητό. Αδίκως, αφού αν και φαντάζει πως έχει μια απαιτητική διαδικασία και μπορεί εύκολα να μην ψηθεί σωστά, αποτελεί ένα από τα πιο απλά και εύκολα στη διαχείριση χοιρινά bbq πιάτα.
Το χοιρινό «συγχωρεί»
Η σπάλα (το σημείο του ωμού) είναι αρχικά μια καλή επιλογή, αφού είτε ψηθεί λίγο παραπάνω είτε λίγο λιγότερο (σε ασφαλές πλαίσιο πάντα) εξακολουθεί ένα έχει ωραία γεύση, σε αντίθεση με τα ribs που εξαρτώνται κατά πολύ από το σωστό και ακριβές ψήσιμο.
Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Το χοιρινό «συγχωρεί»
Η σπάλα (το σημείο του ωμού) είναι αρχικά μια καλή επιλογή, αφού είτε ψηθεί λίγο παραπάνω είτε λίγο λιγότερο (σε ασφαλές πλαίσιο πάντα) εξακολουθεί ένα έχει ωραία γεύση, σε αντίθεση με τα ribs που εξαρτώνται κατά πολύ από το σωστό και ακριβές ψήσιμο.
Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr